Maa- ja vesirakentamisen suunnittelu- ja tutkimuspalvelut – Aluetaito Oy

Aluetaito Oy on aloittanut toimintansa perheyrityksenä 1.11.2014.

 

Toimenkuvaamme kuuluvat geotekniikkaan, yhdyskuntatekniikkaan, mittaustekniikkaan ja ympäristötekniikkaan liittyvät tutkimus- ja suunnittelupalvelut. Teemme asuin-, tuotanto- ja liikerakennusten pohjatutkimuksia. Palveluihimme kuuluvat myös maanrakennusurakoiden valvonta ja laadunvalvontamittaukset.

Juha Porre, Kaisa Porre, Martti Kaunismäki, Vastuuhenkilöt Aluetaito Oy
Olemme asiakaskeskeinen paikallinen perheyritys. Yrityksessämme rautainen kokemus kohtaa tuoreet toimintatavat. Hyvä suunnitelma syntyy paitsi osaamisen, myös asiakkaan ja suunnittelijan vuorovaikutuksen myötä.

Tutkimus ja mittaus

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita maastotutkimus- ja maastomittauspalveluita. Teemme pohja- ja maaperätutkimuksia – kokemusta meillä on sadoista erilaisista kohteista. Nykyaikaisella ja tehokkaalla mittauskalustollamme onnistuvat kartoitus- ja maastomallimittaukset sekä suunnitelmien maastoonmerkintä.

Rakennuttaminen ja valvonta

Rakennushankkeen läpivienti suunnittelusta valmiin tuotteen käyttöönottoon vaatii asiantuntemusta ja kokemusta. Asiantuntevasti ja huolellisesti valmistellut urakka-asiakirjat, ja pätevä rakennustyön laadunvalvonta parantavat asiakkaan hankkeen kustannustehokkuutta ja lisäävät valmiin tuotteen arvoa.

Suunnittelu

Tuotamme asiakkaillemme teknistaloudellisesti tehokkaita suunnitteluratkaisuja. Suunnittelun tavoitteena on tuottaa laadukas ja kestävä ratkaisu, jonka toteuttaminen ei aiheuta asiakkaallemme ennalta arvaamattomia kustannuksia.

Pätevä henkilöstö

Huolellinen, ammattitaitoinen ja tehokas henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti. Panostamme henkilöstömme ammattitaitoon. Käytössämme on laatujärjestelmä, jota kehittämällä pystymme tuottamaan entistä parempaa palvelua asiakkaillemme.